Kepez Belediyesinin Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri

Kepez Belediyesi, sinemadan tiyatroya, seminerden konferansa, konserden sergiye ocak ayında birçok kültür ve sanat etkinliği sunacak.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez Belediye Tiyatrosu "Düğün Evi Oyun Evi" oyunu ile ocak ayında perdelerini tiyatroseverler için aralayacak.

Belediye , ocak ayı boyunca her gün Trafik Eğitim Parkı'nda çocuklara yönelik öğrenci trafik eğitimlerine devam edecek.

Kepez Park Varsak Salonu'nda her salı, perşembe ve cuma günleri çocuk filmleri gösterimde olacak. Kepez Belediye Tiyatrosu "Küçük Prens ve Düşleri" adlı oyunu ocak ayında da çocuklarla buluşturacak. Kırmızı Başlıklı Kız, Kurt ve Üç Oğlak, Ağustos Böceği , Kablumbağa ile Tavşan'ın maceralarının anlatıldığı "Çocuklara Masal Okuma Özel Etkinliği" bu yıl da çocukları bekliyor.

Eğitimci Osman Günal'ın anlatımıyla yeni sınav sistemi, sınav stratejileri ve motivasyonunun konuşulacağı seminer Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde lise12. sınıf öğrencilerine açık olacak.

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "Kepez'de 6 Okul, 6 Altın Şahsiyet" konulu özel etkinlikte dünya halter şampiyonu Naim Süleymanoğlu'nun hayatı anlatılacak.

Kötekli Yörükleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile Teke Yöresi 2. Kötekli Yörükler Gecesi düzenlenecek.

Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Tahir Çetin yönetiminde yeni yıl konseri, Çocuk Korosu da Öznur Özaslan Yıldırım yönetiminde bir konser verecek.

70'lerin unutulmaz şarkıların seslendirileceği 4. Kepez Belediyesi Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması yarı finali de 15-16 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

"Kepezliyim şehrimi geziyorum" isimli günübirlik şehir tanıtım gezileri de ocak ayı boyunca sürecek.

Kaynak: AA