Kazaya Karışan TIR Sürücüsü Tutuklandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir sağlık memurunun hayatını kaybettiği kazaya karışan yabancı uyruklu TIR sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazaya Karışan TIR Sürücüsü Tutuklandı
29 Aralık 2017 tarihinde Türkmenistan uyruklu Gulman Bayramov (27) yönetiminde ki TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere daha sonra aynı istikamete giden , Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine hasta nakli yapan Sungurlu Devlet Hastanesine ait Servet K. (39) yönetimindeki 19 SN 112 plakalı ambulansa çarpmış, çarpmanın etkisiyle savrulan ambulans daha sonra karşı şeride geçerek N.D. (46) yönetiminde ki kamyonla çarpışmıştı.

Kazada ambulansın ön tarafında bulunan sağlık memuru Mehmet Akif Akbaş (40) olay yerinde hayatını kaybederken, ambulans sürücüsü Servet K. (39) ile ambulansta bulunan Acil tıp teknisyeni Elif Çırakoğlu (25) ile Emrah Bezeniroğlu (24) yaralanmıştı.

Kazadan sonra gözaltına alınan Türkmenistan uyruklu Gulman Bayramov, önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA