Kayapınar'da Üşüyen Çocuk Kalmayacak

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamlığı ve Kayapınar Belediyesinin başlattığı Kayapınar Hızır Projesi ile çocuklara kışlık mont ve ayakkabı dağıtılıyor.

Kayapınar'da Üşüyen Çocuk Kalmayacak
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’nın, okul idarecileri ve öğretmenlerle yaptığı toplantılarda tüm dezavantajlı çocukların tespit edilmesiyle ilgili verdiği talimat ile belirlenen ihtiyaç sahibi 2 bin 400 çocuğa daha kışlık bot ve kaban hediyeleri okul idarecileri ve öğretmenlerine teslim edildi. İlçe Kaymakamı Dr. Ozan Balcı, Kayapınar’da mağdur ve ihtiyaç sahibi hiç kimseyi bırakmayacaklarını belirterek, devletin imkanlarının dezavantajlı vatandaşlarımız için seferber edildiğini ifade etti.

Balcı, “Kasım ayında 6 bin öğrencimize kışlık mont ve ayakkabı hediyelerini gönderdik. Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından bizlere 2 bin 400 öğrencimizin daha kışlık ayakkabı ve mont ihtiyacı olduğu bildirildi.

Bu talepleri kısa süre içerisinde karşılayarak, öğrencilerimize dağıtımı yapılması üzere kışlık ayakkabı ve mont hediyelerini teslim ediyoruz ve böylece toplam 8 bin 400 öğrencimizin kışlık ayakkabı ve mont ihtiyacını karşılamış oluyoruz. Çocuklarımızı çok seviyoruz ve bütün ihtiyaçlarında her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA