Kağıtsporlu İzcilerden Örnek Davranış

Başarılarının yanı sıra, yaptığı sosyal projelerle de adından söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’dan bir örnek davranış daha geldi.

Kağıtsporlu İzcilerden Örnek Davranış
Türkiye ve uluslararası arenalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü bu güzel tabloyu yaptığı sosyal projelerle de taçlandırıyor. Bu kapsamda mavi beyazlı izciler Tokat’taki Altınova İlkokulu ve Bayırlı Köyündeki kardeşlerine kendi imkanları ile aldıkları hediyeleri gönderdi.

Kırsal bölgede olmaları sebebi ile taşımalı sistemle okullarına giden Altınova İlkokulu öğrencilerinin her gün 1,5 kilometre yol yürümek zorunda kaldıklarını göz önünde bulunduran Kağıtsporlu izciler, Tokatlı kardeşlerine bot, eldiven, atkı, ayakkabı vb. eşyaların yanı sıra bir takım spor ve kırtasiye malzemeleri içeren hediye kolileri gönderdi. Tokatlı öğrenciler verilen hediyeleri alırken mutlulukları gözlerinden okundu. 12 koli malzeme toplayan mavi beyazlı izcilerin malzeme teslim törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Bekir Köksal’ın yanı sıra kulüp koordinatörleri, izci liderleri ve izciler katıldı.

Kolilerde yer alan ayakkabı, atkı, şapka, eldiven, bot, kırtasiye ve spor malzemelerinden oluşan 12 hediye paketi Tokat Bayırlı Köyü Muhtarı Timur Yücel ve Altınova İlkokulu Müdürü Cafer Say’a gönderildi.
Kaynak: İHA