İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu Üyeleri Yapılan Oylamayla Belirlendi

Bilecik İl Genel Meclisi 2018 yılı Ocak ayı ilk birleşimi gerçekleştirilirken, 2018 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri yapılan oylamayla belirlendi

İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu Üyeleri Yapılan Oylamayla Belirlendi
Bilecik İl Genel Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Ocak ayı ilk birleşiminde bir gündem maddesi görüşülürken, bu gündem maddesinde Bilecik İl Genel Meclisine bağlı Denetim Komisyonuna üye seçimi gerçekleştirildi.

İlk olarak Denetim Komisyonu’nun 5 kişiden olması oy birliğiyle kabul edildi. AK Parti’den Oğuz Sertler, Hasan Hüseyin Çelik, Ertuğrul Torun, Nihal Arslan, MHP’den Ahmet Eren ve Tevfik Özütürk aday oldu. İlk yapılan seçimde AK Parti’den seçilen Denetim Komisyonu üyelerinin oylarının eşit çıkmasının ardından ikinci kez seçim yapıldı. Yapılan ikinci seçimde de eşitlik bozulmazken, son olarak kura çekimi yapılarak Denetim Komisyonu üyeleri belli oldu. Kura çekiminin ardından AK Parti’den Oğuz Sertler, Hasan Hüseyin Çelik, Ertuğrul Torun, MHP’den ise; Ahmet Eren ve Tevfik Özütürk Denetim Komsiyonu’na seçildi.

Komisyon üyelerinin seçilmesinin ardından Meclis Başkanı Oğuz Sertler meclisi kapatarak, bir sonraki birleşimin yarın saat 11.00’de olacağını belirtti.

Kaynak: İHA