Haleplibahçe Ve Buhara Mahallesine Kültür Merkezi Yapılacak

Haleplibahçe ve Buhara Mahallelerinde incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci vatandaşlara kültür merkezi müjdesi verdi.

Haleplibahçe Ve Buhara Mahallesine Kültür Merkezi Yapılacak
Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla sık sık bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinleyen ve anında çözümler üretmeye çalışan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haleplibahçe ve Buhara Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci, kendisine iletilen taziye evi ve kültür merkezi yapım işine de kısa sürede başlayacaklarının müjdesini verdi. Beraberinde Belediye başkan yardımcısı ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Haleplibahçe Mahallesine geçen Başkan Ekinci burada Mahalle Muhtarı Fevzi Kızılma ile görüştükten sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kendisine iletilen taleplerin çözümü için ilgililere talimat veren Başkan Ekinci daha sonra Buhara Mahallesine gitti. Burada Mahalle Muhtarı Hasan Kaya ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Ekinci, "İnşallah kısa süre içinde bölge halkının faydalanabileceği ve büyük bir ihtiyacı giderecek olan taziye evi ve kültür merkezi olarak kullanılabilecek bir eseri bölgeye kazandırmış olacağız” dedi.

Kendilerine iletilen sorunların çözümü konusunda ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Mahallelerimizi sürekli gezip vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Haleplibahçe ve Buhara Mahallelerinde muhtarlarımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. Elimizden geldiğince bizlere iletilen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizlere bu bölgelerde özellikle ihtiyaç duyulan bay-bayan taziye evi talepleriyle ilgili yer konusu hususunda çalışma başlattık. Kısa süre içinde buraya hem bay hem de bayanların kullanabileceği kültür merkezi olabilecek bir eseri de kazandırmış olacağız. Bu bizlere iletilen öncelikli talepti. Bunu yapıp vatandaşlarımızın talebini de yerine getirmiş olacağız. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bulunduğumuz alanda güzel bir eser kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Fevzi Kızılelma ise, "Öncelikle arsa tahsisi konusundaki hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve arsa alıp kültür merkezi yapacak olan Mehmet Ekinci Başkanımıza çok çok teşekkür ederim. Eyyübiye Belediyesinin bizlere yapacağı bay-bayan taziye evinden dolayı kendilerine şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA