Görevlendirme Yapılan Belediyeler

Görevlendirme yapılan Silvan Belediyesi vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunabilmek için merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunları yerinde görmek için çalışma başlattı.

İlçede temizlikten asfalta, içme suyundan yola, çocuk, kadın ve gençlere yönelik merkezlerden sosyal alanlara kadar uygulanan rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra, "Meslek Edi̇ndi̇rme Akademi̇si̇ ve Staj Merkezi̇", "Kültür ve Sanat Merkezi̇", "Kentsel Dönüşüm", "Si̇lvan Entegre Katı Atık", "Kırsal Mahallelere 20 Cep Park", "Engelli̇ Yaşam Merkezi̇", "Tari̇hi̇ Eserleri̇ Gün Yüzüne Çıkarma, Rölöve, Resti̇tüsyon ve Restorasyon" gibi çok sayıda proje uygulanmaya devam ederken diğer yandan da merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek için belediye başkan yardımcılarını görevlendirdi.

Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, hizmetten mahrum bırakılan ilçenin hakettiği güzelliklere kavuşması için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

İlçede kent parkları, ailelerin rahatlıkla oturabileceği oturma alanları ve yeşil alanlar, çocuk oyun gurupları, asfalt çalışmaları, kilitli parke taşı çalışmaları ve birçok alanda projeler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Çelik, şöyle konuştu:

"Belediyemizde görev yapan başkan yardımcılarımızdan bir tanesini merkez diğerini de kırsal mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit etmek için görevlendirdik. Başkan yardımcılarımız merkez ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde görüp raporladıktan sonra vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını çözüme kavuşturacağız."

Kaynak: AA