Edremit Belediyesi Ahşap Boyama Kursu Sergisi Açıldı

Edremit Belediyesi tarafından açılan ahşap boyama kursuna katılan kadınların yaptığı çalışmaların yer aldığı "2018’e Merhaba” sergisi Kaymakam Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.

Edremit Belediyesi Ahşap Boyama Kursu Sergisi Açıldı
Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ahşap Boyama Kursu’na katılan 22 kursiyerin hazırladığı eserler Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Galerisi’nde beğeniye sunuldu. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka “Bu kurslarımızın artarak devam etmesi ve kurslarımızda üretilen malzemelerin ekonomik girdi olarak aile bütçesine geriye dönmesi umuduyla hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenleri ve belediyemizin ilgili birimlerinde ki arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’da öncelikle böyle bir olanağı sağlayan Edremit Belediyesi’ne ve katılan kursiyerlere teşekkür ederek, “Yöremizdeki kültürümüzün yansıtılması, gelecek kuşaklara aktarılması anlamında bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Kursiyerlerin hazırladıkları el emeği göz nuru eserler 5 Ocak tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.
Kaynak: İHA