Belediye Yol Ve Kaldırım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Kırşehir Belediyesi tarafından Lise Caddesinde başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Belediye Yol Ve Kaldırım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
Belediye tarafından altyapısı tamamlanan caddelerde refüj ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Belediye şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışmalarına aralıksız devam ederken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Lise caddesinde orta refüj çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ”Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Lise caddesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Kaldırım ve orta refüj çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kırşehir’in daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz. Şehrimizin hemen her noktasında bir çalışmamız var. Cadde, sokak düzenlemelerine de ayrıca önem veriyoruz. Şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyoruz” dedi.

Kırşehir’in modern bir görünüme kavuşacağı ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, “Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA