BAUN Öğrencileri Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Balıkesir Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğuna bağlı öğrenciler Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

BAUN Öğrencileri Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu ile bir araya geldi. Kente dair farkındalık oluşturacak projeler üzerinde gençlerle fikir alışverişi yapan Başkan Yılmaz, "Sizler geleceğimizsiniz. Gönüllü olarak bu tür sosyal çalışmalarda yer almanız, katılım göstermeniz, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde ihtiyaç duyulan her konuda birlik olmanız bizleri mutlu ediyor. Belediye Başkanı olarak her zaman yanınızdayım" dedi.

Gönüllülük esasıyla yapılan çalışmaların beraberinde başarıyı getirdiğini dile getiren Yücel Yılmaz, "Bu kent hepimizin. Sizin gibi kente ve topluma gönül veren, ’benim de söyleyecek sözüm, yapacak işim var’ diyen gençlerimiz iyi ki var. Toplumu dert edinen birey, topluma gönül verendir. Duyarlılığınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum" diyerek toplum gönüllülerini çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Öğrencilerden oluşan Balıkesir Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyesi gençler de Başkan Yılmaz’a gençlere ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA