Barış Atay'dan Cüneyt Özdemir'e linç

Yılbaşı gecesi alınan tedbirler için emniyete teşekkür eden Cüneyt Özdemir, bu kez Barış Atay tarafından linçe maruz kaldı.

Barış Atay'dan Cüneyt Özdemir'e linç
Gazeteci Cüneyt Özdemir, yeni yıla girerken görevde olan emniyet mensuplarına teşekkür ettiği için sosyal medyada linç edilmişti.

Özdemir sosyal medya hesabına 'Yılbaşını memleketimizde kutlamak istedik. Bu gece gitmek istediğimiz yere giderken 4 defa arandık. Hepsine de tek tek teşekkür ettim. Huzurumuz için yılbaşında çalışan tüm Emniyet mensuplarına teşekkür ederim. Devlet budur' yazınca büyük bir linç kampanyasına maruz kalmıştı.

BARIŞ ATAY 'SALAK' DEDİ

Özdemir'e karşı başlatılan linç kampayası devam ederken, devlete karşı her seferinde kin kusan Barış Atay'dan da bir tweet geldi.

Özdemir'in övdüğü tedbirleri eleştiren Atay 'Aslen neye kızıldığını bilmiyormuş hali,iyi niyetten veya salaklıktan değil,bilinçli manipülasyon.Polis yine canı istediği gibi arama yapıyor,çünkü 1.5 yıldır “OHAL” bitmek bilmedi.Şimdi tedbir alacağına,istihbarat takip edip,saldırıyı engelleselermiş,IŞİDlileri salmasalarmış!' diye yazdı.

Barış Atay'dan Cüneyt Özdemir'e linç




Barış Atay'dan Cüneyt Özdemir'e linçCüneyt Özdemir'in suçu ne?