Alaşehir'de Hizmetler Hız Kesmiyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal mahallelerde yürüttükleri çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Ekipler vatandaşlardan gelen talepleri karşılamak ve hizmet götürdükleri yerlerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Alaşehir'de Hizmetler Hız Kesmiyor
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumsazdere Mahallesinde 60 metre uzunluğundaki alanda yağmur suyu için büz döşeme çalışmalarına devam ediyor. Alaşehir Belediyesi tarafından Kavaklıdere, Tepeköy ve Sarısu mahallelerindeki yol düzenleme çalışması da mahalle sakinlerini memnun etti. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kış aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Yaz boyunca kentin dört bir yanında yol yapım işlerine devam eden Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çeşitli sebeplerden dolayı bozulan yollarda da yama çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak yol tadilat işlerinde, Sarısu Mahallesinde asfalt yama yapan ekipler şehir genelinde çeşitli nedenlerle bozulmuş olan yollarda yama işlerine devam ediyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemizin her yerine üstyapı hizmeti ulaştırma hedefi doğrultusunda, yapılan planlama gereği sırası gelen her yerde bölgenin ihtiyacı doğrultusunda fen işleri ekipleri tarafından çalışmalar gerçekleştiriliyor. Eş zamanlı olarak yürütülen bu çalışmalarda, hizmetin götürüldüğü bölgedeki öncelikli ihtiyaçlar belirlenerek buna uygun çalışmalar gerçekleştiriliyor” dedi.

Gerçekleştirilen çalışmalar karşısında çok memnun olan vatandaşlar da, Alaşehir’in her yerinde yürütülen çalışmaları takdir ile karşıladıklarını, hizmetlerinden dolayı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve ekibine teşekkür etti.
Kaynak: İHA