Yollar Artık Daha Güvenli

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu Çıkrıkçı’da yolun kalitesi ve güvenliğini sağlamak, yağmur sularının zararlarını bertaraf etmek için beton hendek kaplama çalışmalarını başlattı. Çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Yollar Artık Daha Güvenli
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde önemli projeler hayata geçirdiği Çıkrıkçı Mahallesi’ne yeni bir çalışmanın daha startını verdi. Daha önce asfalt atımı yapılan yolun güvenliği için ekipler bu kez de beton hendek kaplama işine başladı.

Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü Kemal İskifoğlu ve Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz da takip etti. Yol Yapım ve Onarım Dairesi’nden yapılan bilgilendirmede, asfaltın ömrünü uzatmak ve güvenliğini sağlamak; bunun yanı sıra yağmur sularının oluşturabileceği zararları bertaraf etmek için hendek kaplama işinin önemli olduğu belirtildi. Bin 100 metre uzunlukta olacak hendek çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanacağı ifade edildi.
Kaynak: İHA