Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Toruntay'dan Yarıyıl Tatili Mesajı

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Eğitim-öğretim yılının birinci yarıyılını tamamlayan başta üyelerimizin evlatları olmak üzere tüm öğrenci ve geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, yayımladığı bir mesajla karne alan öğrencileri tebrik etti. Toruntay mesajında, “Öğrencilerimizin karnelerini almalarıyla 16 gün sürecek sömestr tatili başlamış oldu. Öğrenci kardeşlerimiz bu süreyi iyi değerlendirip ikinci döneme daha verimli başlamalı. Bugünümüzün küçükleri, yarının söz sahipleri olacaklarını asla unutmamalı ve bu şekilde geleceğe yürümelidirler. Ülkemizin teminatı ve geleceği şüphesiz gençlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Ailelerin karnedeki notlara bakarak başarı değerlendirmesi yapmaması gerektiğini belirten Toruntay, “Karnede yazan not öğrencinin başarısını tam olarak yansıtmaz. Ayrıca evlatlarımızın karnelerini kıyas yaparak bunu bir yarışa çevirmemeliyiz. Var olan sorunların kaynağını anlayıp, uygun bir ortam ve dille çözüme kavuşturmak hem aile hem de öğrenci açısından oldukça faydalı olacaktır. Evlatlarımıza güvendiğimizi ve her ne şartta olursa olsun onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Bu vesileyle eğitim-öğretim yılının birinci yarıyılını tamamlayan başta üyelerimizin evlatları olmak üzere tüm öğrenci ve geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA