Milli Eğitim Müdürlüğü Ve Gazi Üniversitesi Anket Sonuçlarını Değerlendirdi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Gazi Üniversitesi arasında İş Birliği Protokolü çerçevesinde öğretmenlere ve yöneticilere yönelik uygulanan anket sonuçlarının değerlendirilmesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Ve Gazi Üniversitesi Anket Sonuçlarını Değerlendirdi
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Necati Cemaloğlu, Dr. Aslıhan Selcen Bingöl Arslangiray, Araştırma Görevlisi Kübra Yenel, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şube müdürleri ve birim görevlileri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Gazi Üniversitesi ile iş birliği halinde Bilecik’te eğitimin daha kaliteli hale gelmesi için çalıştıklarını, bu kapsamda yönetici ve öğretmenlere uygulanan anketlerle mevcut durumun fotoğrafını çektiklerini, yönetici ve öğretmenlerin hangi alanlarda daha çok eğitime ihtiyaç duyduklarını tespit ettiklerini ifade etti.

Durmuş, “Protokol kapsamında ilerleyen süreçte yönetici ve öğretmenlerimizin eğitimiyle ilgili yine Gazi Üniversitesi iş birliğiyle önemli çalışmalar yapılacak. Böylece eğitimin itici gücü olan öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi daha donanımlı hale getireceğiz. Tüm çabalarımız Bilecik eğitimini bir adım daha ileriye taşımak için. Toplantıya katılan üniversite ve müdürlüğümüz görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’na tablo hediye etti.
Kaynak: İHA