Kılıçdaroğlu seçimlere müdahale mi etti?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin İstanbul il başkanını belirleyen seçimlere müdahale ettiği iddia edildi.

Kılıçdaroğlu seçimlere müdahale mi etti?
Kılıçdaroğlu seçimlere müdahale mi etti?
Canan Kaftancıoğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanı seçilmesinden sonra başlayan tartışmalar devam ediyor. 

Kaftancıoğlu'nun geçmişte attığı tweetler üzerinden alevlenen kriz yeni bir boyut kazandı.

Seçimler öncesine dayanan yeni krizi gündeme getiren ise Posta yazarı Nedim Şener.

Şener, bir önceki İl Başkanı Cemal Canpolat'ın seçilmesinin garanti olduğu kongre sürecine Kılıçdaroğlu'nun müdahale ettiğinin iddia edildiğini yazdı.
 
CHP liderinin süreci bizzat etkilediğini öne süren Şener, 'Kılıçdaroğlu kongreden 5 gün önce 39 ilçe başkanını Genel Merkez'de toplamış ve il başkan adaylığı için üç isim önermesini istemiş. Başkanlar üç ismi yazıp bir kutuya atmış. İlginçtir oyların tasnifini bizzat Kılıçdaroğlu yapmış ve Cemal Canpolat, C.K. ve Gökhan Zeybek'in birbirine yakın oy aldığını açıklayarak hepsinin seçime girmesini istemiş.' ifadesini kullandı.

Yine Nedim Şener'in iddiasına göre Kılıçdaroğlu'nun bu tutumundan rahatsız olan bir Grup Başkan Vekili ile Genel Başkan Yardımcısının bugün yarın istifa edeceği konuşuluyor.

Öte yandan Nedim Şener'in Canan Kaftancıoğlu'ndan isminin ve soyadının baş harfleriyle bahsetmesi dikkat çekti. Nedim Şener bu tutumunu Twitter sayfasından açıkladı.