Karnesi Sevincini Evinde Yaşadı

Balıkesir’de tedavisi sebebiyle eğitimine evde devam etmek zorunda kalan öğrencilerden Fatmanur Altıntop, karnesini evine gelen Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’tan aldı.

Karnesi Sevincini Evinde Yaşadı
Edremit Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9/B Sınıfı evde eğitim gören öğrencisi Fatmanur Altıntop’u, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ziyaret etti. Duygu dolu anlar yaşanan ziyarette öğrencinin mutluluğu görülmeye değerdi. Rahatsızlığından dolayı eğitimine evde devam eden Fatmanur, aynı zamanda okulunun da en başarılı öğrencisi oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, karne ziyaretinde yaptığı konuşmada, “İlçemizde toplam 10 öğrencimiz evde eğitim almaktadır. Milli Eğitim Bakanlığının ’Evde eğitim hizmetleri’ kapsamında Türkiye her alanda olduğu gibi eğitimde de hızlı bir gelişme yaşıyor. Sağlık koşulları sebebiyle okullara devam edemeyen ve evlerinde eğitim görmesi zorunlu olan öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından evlerinde eğitim verilmektedir” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, evde eğitim gören ve okulunun en başarılı öğrencisi olan Fatmanur Altıntop’a karnesini verdi ve tablet bilgisayar hediye etti.
Kaynak: İHA