Karne Alan Çocuklardan Başkan Tiryaki'ye Ziyaret

Bugün karnelerini alan çocuklardan bazıları, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi ziyaret ederek, sevinçlerini Başkan amcaları ile paylaştı.

Karne Alan Çocuklardan Başkan Tiryaki'ye Ziyaret
Belediye personellerinin çocuklarını misafir ederek mutluluklarına ortak olan Başkan Tiryaki, "Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken, doğru rehberlik yaparak onları güzel yarınlara birlikte taşıyacağımıza gönülden inanıyorum. Personellerimizin karne alan başarılı çocukları heyecanlarını bizimle paylaştı. Yavrularımıza tüm hayatları boyunca başarılar ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.



Altındağ Belediyesi Kreşi’nde karne heyecanı

Altındağ Belediyesi’ne bağlı Güneşevler Kreşi’nde de karne heyecanı yaşandı. 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bitiren minikler, karnelerine kavuştu. Tam 90 öğrenci, karnesini Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin’den aldı. Karne sevinci yaşayan miniklerin mutluluğu pastayla doruğa ulaştı.

Alkışlar Altındağlı miniklere

Altındağ Belediyesi, öğrencileri hediyelerle sevindirirken kreşte düzenlenen yarıyıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Altındağlı miniklerin, Güneşevler Kreşi’nde sergilediği performans görülmeye değerdi. Yaşları 3 ile 5 arasında değişen miniklerin hazırladığı yarıyıl gösterileri büyük beğeni topladı. Yıl içinde öğrendikleriyle birbirinden farklı performanslara imza atan öğrenciler, bol kahkahalı bir gün geçirdi. Altındağlı minikler, önce müzikli bir oyun sergiledi. Daha sonra şiir okuyarak şarkı söyleyen kreş öğrencileri, şimdiden neler yapabileceklerini herkese gösterdi.
Kaynak: İHA