Başkan Yaşar Bürokratları İle İlçeyi Değerlendirdi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye bürokratlarıyla aylık olağan durum değerlendirme toplantısında buluştu. Tepekule’de gerçekleşen toplantıda daha güzel, daha yaşanabilir bir Yenimahalle için neler yapıldığı masaya yatırıldı.

Başkan Yaşar Bürokratları İle İlçeyi Değerlendirdi
Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, Hüseyin Boran, birim müdürleri ve semt koordinatörlerinin katıldığı toplantıda Başkan Yaşar, “8 yıldır gece gündüz demeden çalıştık. Aynı şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda 2017’de sürdürülen başarının yeni yılda da artarak devam etmesini temenni ettiğini söyleyen Başkan Yaşar, “Göreve geldiğimiz günden beri birlikte örnek projelere imza attık. Bizler vatandaşlara hizmet etmek için buradayız. Hep birlikte modern ve herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle’yi yaratmak için uğraş veriyoruz. Birlikte el ele vererek başaramayacağımız iş yok. Bizim yolumuz bir, aynı yolda başarıyla yürüyoruz. 2018’de de bu başarıyı sürdüreceğimizden şüphem yok” dedi.

Bürokratlarına “El ele daha çok çalışacağız” diyen Başkan Yaşar, “Halkla ilişkileri en iyi sağlayacak olan sizlersiniz. Sizler beni temsil ediyorsunuz. Vatandaşların talepleri doğrultusunda bizimle alakalı talepleri bana getiriyorsunuz. Benim görmediğim şeyler olabilir. Bunları bize hemen iletin ki çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayın” dedi.

Semt birimlerinin kuruluş amacının bölgede Yenimahalle Belediyesinin varlığını hissettirmek ve vatandaşa yakın olmak olduğunu da söyleyen Yaşar, “5 semt birimimiz var. Biz uzaktan yönetim ile değil yerelden yönetimle hizmet ediyoruz. Vatandaşa daha yakın olabilmek için semt birimlerini kurduk. Sizler de sorumlu olduğunuz bölgeler ile belediye arasında köprü kuruyorsunuz. İşinizi heyecanla yapın. Daha çok vatandaşla konuşun, esnafı sık sık ziyaret edip hallerini hatırlarını sorun” diye konuştu.

Kaynak: İHA