Başkan Soylu, Engelli Vatandaşlarla Buluştu

Menderes Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde (MEGEM) eğitim gören zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret nedeniyle mutlu olan engelli vatandaşlara Başkan Soylu eğitim seti de hediye etti.

Başkan Soylu, Engelli Vatandaşlarla Buluştu
Ziyarette, sosyal yaşamda yer almaları ve hayata tutunmalarını amaçlayan çalışma kapsamında engelli vatandaşlara, hafta içi her gün saat 10.00’dan 15.00’a kadar MEGEM’de halk eğitim merkezine bağlı öğretmenler tarafından özel eğitim verildiği belirtildi.

Menderes’te herkes için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkan Bülent Soylu, “Engelli vatandaşlarımızda toplumu oluşturan bireylerin başında geliyor. Onları görmezden gelmiyoruz. Menderes’te herkes için hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hayata engel koymuyor ve onlar için de hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. MEGEM’de Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte özel eğitime muhtaç vatandaşlarımıza hafta için her gün bu eğitimi sağlıyoruz. Yaptığımız çalışma ile hem onların sosyal hayatta yer almalarını sağlıyor, hem de ailelerine bir nebze olsun destek sağlamış oluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA