Altınordu'da 'Seyran Park' Çalışması

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanarak yapımına başlanan ve Bucak Mahallesi’nin çehresini değiştirecek olan Seyran Park Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Altınordu'da 'Seyran Park' Çalışması
Şehrin nefes almasına olanak sağlayan park ve yeşil alanlar inşa eden Altınordu Belediyesi 30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana yaptığı çalışmalarla Altınordu’ya 22 yeni park ve yeşil alan kazandırdı. Park ve yeşil alan çalışmalarına ara vermeksizin 2018 yılında da birçok çalışmaya imza atacak olan Altınordu Belediyesi, bu kapsamda Bucak Mahallesinin çehresini değiştirecek olan Seyran Park’ta çalışmalarına başladı.

Altınordu’nun yoğun nüfuslu mahallelerinden olan Bucak Mahallesi 363. Sokak yanında yeniden inşa edilecek olan Seyran Park projesinde Altınordu Belediyesi ekipleri, hava koşullarına bağlı olarak çalışmalarına devam ediyor. İçerisinde 2 adet çocuk oyun grubu, basketbol sahası, macera oyun grubu, fitnes alanı, yeşil alan ve otopark bulunacak olan Seyran Park toplamda 2 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak. En kısa sürede tamamlanması planlanan Seyran Park bittiğinde Bucak Mahallesinin en gözde mekânlarından bir tanesi olacak.
Kaynak: İHA