Alaplı'da Karneleri Jandarma Dağıttı

Zonguldak Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı, Alaplı Kasımlı Ortaokulunda hem okul önlerinde tedbir aldı, hem de öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Alaplı'da Karneleri Jandarma Dağıttı
Alaplı Kasımlı Ortaokulunda düzenlenen karne törenine Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Asayiş Tim Komutanı Uzman Jandarma Kd. Çvş. İsmail Türkenoğlu ve okul müdürü ile öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Alaplı ilçesine bağlı Kasımlı ilk ve ortaokulu önünde trafik tedbirleri alan jandarma ekipleri, yarıyıl tatili nedeniyle, öğrenciler karne dağıttı.

Türkmenoğlu, öğrencilere karne dağıtırken, emniyet ve asayiş konularında uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Uzman Jandarma Kd. Çvş. İsmail Turkmenoğlu öğrencilere, okul çevresinde gördükleri şüpheli kişi veya kişileri hemen okul idaresine bildirmelerini, tanımadıkları kişilerden hiçbir şey almamalarını ve tatilde bol bol dinlenmelerini istedi. Öğrencilere trafik kurallarına mutlaka uymalarını ve çevredeki herkesin trafik kurallarına karşı duyarlı olmalarını istedi. Asker kıyafeti giyen bir çocukla komutan arasında geçen diyalog ise eğlenceli dakikalar yaşattı. Karne dağıtımı esnasında jandarma tarafından öğrencilere cetvel, çikolata ve trafik bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.
Kaynak: İHA