Skandalları bitmiyor: PKK'lı teröristin ölümüne böyle ağlamış

CHP'nin İstanbul İl Başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun, 2013'te öldürülen PKK'lı terörist için yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Teröristin ölümüyle ilgili "İnsanlık kaybetti" diyen Kaftancıoğlu'nun daha önce de skandal paylaşımları tepki çekmişti.

Skandalları bitmiyor: PKK'lı teröristin ölümüne böyle ağlamış
Skandalları bitmiyor: PKK'lı teröristin ölümüne böyle ağlamış
HP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun birkaç gündür tartışılan skandal tweetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Kaftancıoğlu'nun son olarak, PKK'lı terörist Sakine Cansız'ın 2013 yılında öldürülmesinin ardından yaptığı paylaşım gündeme oturdu.

Kaftancıoğlu, Fransa'da öldürülen Sakine Cansız adındaki PKK'lı teröristin öldürülmesine ilişkin, 'İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti' paylaşımını yaptığı ortaya çıktı.

Skandalları bitmiyor: PKK'lı teröristin ölümüne böyle ağlamış


Sosyal medyada bu paylaşımların büyük tepki çekmesinin ardından CHP'li Kaftancıoğlu söz konusu paylaşımını sildi. Kaftancıoğlu, daha önce yaptığı skandal paylaşımlarının yalan olduğunu iddia ediyordu.

'Katil Devlet' demişti

Kaftancıoğlu, “Tarihte bugün, Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz. 19.15 Taksim'de” mesajı ile Ermenilerin yıllardır sürdürdüğü yalanı savunurken, kendi milletine katil demekten çekinmedi. Kongre devam ederken Halk TV'nin CHP'li Kaftancıoğlu'nun sözde soykırımla ilgili skandal paylaşımlarını sert ifadelerle haber yapması dikkat çekti.

Darbeye direnen vatandaşla alay etti!

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini kınamayan Kaftancıoğlu, sokağa dökülüp vatanını korurken şehit olan vatandaşlara terörist imasında bulundu. Kaftancıoğlu, darbe girişiminin ilk saatlerinde sosyal medyadan, ‘Alın size nur topu gibi bir mağduriyet daha', ‘Tekbir getirerek, boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir. İnandığınız Allah'ınız sizin de belanızı versin' şeklinde paylaşımlar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

Gezi olayları sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesine hakaretler içeren duvar yazısını paylaşan CHP'nin İstanbul İl Başkanı seçilen Kaftancıoğlu gelen tepkiler üzerine özür diledi. Kaftancıoğlu'nun özür açıklamasında 'gözümden kaçmış' demesi dikkat çekti.