Siirt, EMITT Fuarında Tanıtılacak

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) Siirt Valiliğinin himayesinde katılacak olan Siirt Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuarda, kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünler de tanıtılacak.

Vali Ali Fuat Atik, yurt içi ve yurt dışından binlerce kişi tarafından gezilecek fuarda, Siirt Belediyesi ile ortak yürütülen hazırlık çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Herkesi fuara davet eden Atik, "Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT, turizm açısından önemli bir organizasyondur. Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan EMITT'te, belediyemiz ile ilimizin tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile birlikte marka ürünleri ve yöresel el sanatları da tanıtılacak." ifadesini kullandı.

Vali Atik, Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) desteğiyle hazırlanan tarihi Ulu Cami ile Tillo'daki cam seyir terası konseptiyle fuardaki 12 No'lu salonda yerlerini alacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA