Şehit Pilotların Cenazeleri Ordu'ya Getirildi

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde eğitim uçuşu yapan CASA tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa ve Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı’nın cenazeleri uçakla Ordu’ya getirildi.

Şehit Pilotların Cenazeleri Ordu'ya Getirildi
Cenazeleri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı’na getirilen şehit Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa ve Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı için karşılama töreni düzenlendi.

Törene Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakihoğulları, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, şehit aileleri ve yakınları, daire müdürleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, polis ve askerler katıldı.

Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı öğle namazı sonrası Altınordu ilçesinde, şehit Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa ise ikindi namazı sonrası Fatsa ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.
Kaynak: İHA