Osmaniye'de Sporculara Malzeme Desteği

Osmaniye’de Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen “Umudunu Sporla Taşımak” projesi kapsamında spor malzemesi dağıtıldı.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, merkez spor salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, projenin uygulanmasına malzeme dağıtımıyla başlandığını belirtti.

Proje ile gençlerin spora yönlendirilmesinin hedeflendiğini ifade eden Demir, “Kentimizin faklı bölgelerinde eğitim gören genç ve çocukların kurumumuza bağlı spor tesislerine taşınarak spor ve kültürel faaliyetlerden yararlanması sağlanmaktadır. İlimizin kenar mahallelerinde eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten okullardaki gençlerimizin il müdürlüğümüz tesislerinden daha fazla yararlanmaları kaydıyla yeteneklerini keşfetmeleri ve yetenekli gençlerin “Umudunu Sporla Taşımak Projesi” ile spora yönlendirmek istiyoruz. Bu anlamda servis imkanıyla tesislerimize taşınan gençlerimiz antrenörlerimiz nezaretinde eğitim alma ve spor yapma imkanı bulacaklardır. Çocuklarımıza sporda alt yapı eğitiminin yanı sıra doğru beslenme, yurttaşlık bilgisi ve adabı muaşeret kuralları da öğretiliyor. Projemizi bu gün malzeme dağıtımı ile başlatıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmadan sonra projede yer alan sporculara malzeme dağıtıldı.

Kaynak: AA