Osman Gökçek'ten CHP'li Kaftancıoğlu'na: Gerçekten anneysen kendinden utan

CHP İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu'nun twitter hesabındaki skandal paylaşımlarına tepki yağmaya devam ederken, Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek de Kaftancıoğlu’na "Eğer gerçekten anne iseniz kendinizden utanmanız gerekir" sözleriyle tepki gösterdi.

Osman Gökçek'ten CHP'li Kaftancıoğlu'na: Gerçekten anneysen kendinden utan
Osman Gökçek'ten CHP'li Kaftancıoğlu'na: Gerçekten anneysen kendinden utan
CHP'nin yapılan kongreyle İstanbul teşkilatına başkan olarak seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun, 15 Temmuz'da darbeyi durduran halka 'DAEŞ'çi' muamelesi yaptığı tweetler ortaya çıktı.

Gezi ve Kobani provokasyonunu destekleyen Kaftancıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merhum annesiyle attığı çirkin tweet, Ermeni soykırım yalanı hakkında attığı skandal tweetleri ile devlete “seri katil” diyen Canan Kaftancıoğlu'nun HDP'ye verdiği destek ise gözlerden kaçmadı.

Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın modere ettiği ‘Sürmanşet' programında CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun skandal tweetlerini değerlendiren Gökçek, Kaftancıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın merhum annesi için attığı çirkin tweeti hatırlatarak “ Cumhurbaşkanımızın annesi için ağza alınmayacak bir hakaret var. Hanımefendi bunu yazarken bunun gayet farkında. Burada ne yazdığını da çok iyi biliyor. Ama basın toplantısında diyor ki ‘Benim gözümden kaçmış. Cumhurbaşkanımızdan özür diliyorum. Çünkü ben de anneyim.' diyor.” dedi.

Osman Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü;

KENDİNİZDEN UTANIN

‘Hanımefendi anneyim diyorsunuz, bir insanın annesine ağza alınmayacak şekilde duvar yazılarını, hakaretleri paylaşmaktan imtina etmiyorsunuz. Eğer gerçekten anne iseniz kendinizden utanmanız gerekir.'

KÖRLEŞMİŞLER....

‘Hiçbir vasfı olmayan bir kişinin annesine bile böyle küfür içeren hakaret içeren bir şey paylaşamazsınız. Anneler kutsaldır. Kendisi anne olduğunu söylüyor ama maalesef annelik sıfatlarıyla ilgili başkalarının anneleriyle ilgili konuşurken, lafların nereye gittiğini göremeyecek kadar körleşmiş.'

AĞZINIZI TEMİZLEMENİZ GEREKİR!

Canan Kaftancıoğlu hanımefendi bu konuda ağzınızı mutlaka temizlemeniz gerekir. Siz öyle insanların ailesine, annesine küfredeceksiniz sonra da ‘gözden kaçmış' diyeceksiniz.'

ŞEHİTLERİMİZLER İLGİLİ TEK BİR TWEETİ YOK!


Canan Kaftancıoğlu'nun şehitlerimizle ilgili herhangi bir tweeti olmadığına dikkat çeken Gökçek “ Kobani'yle ilgili bir çok tweeti var. İnsan hakları konusunda zerre kadar hassasiyeti olsa, Cumhurbaşkanımız'ın annesiyle ilgili olan bu tabiri kullanamaz. Bu tip insanlar ne insan haklarını ne de hayvan haklarını savunamaz. Bu insanlar Ermeni soykırımını savunurlar, Kobani'yi savunurlar ya da güvenlik güçlerimizin öldürdüğü teröristlerin haklarını savunurlar.

MUSTAFA KEMAL'DEN VAZ MI GEÇTİLER?


‘Mustafa Kemal'in askerleyiz' sloganını doğru bulmayan Canan Kaftancıoğlu ve eşinin konuyla ilgili attığı tweetler de dikkat çeken Gökçek “ CHP'nin içinden biri değil Ak Parti'den bir kişi bunları söyleseydi ne olurdu? Yeri göğü inletirlerdi. CHP ortalığı ayağa kaldırırlardı. Peki niye şimdi ayağa kalkmıyorlar? Yoksa Mustafa Kemal'den vaz mı geçtiler? Uğur Dündar'a sesleniyorum. Bir programınızda da bunu işleyin. CHP'de söyleyen bu sözü Ak Parti'den biri söyleseydi biz ne derdik? Yılmaz Özdil'le oturun bunu konuşun. ” diye konuştu.