LÖSEV'in Yardım Tırı Antalya'da

"Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı" Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar dağıtan tır, Antalya'ya geldi.

LÖSEV'den yapılan açıklamada, Muratpaşa Belediyesi Yanı Kent Meydanında konumlanan tırın, Antalyalı ailelere yardım dağıttığı bildirildi.

Lösemili çocuklar ve ailelerine giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi malzemeler dağıtıldığı belirtilen açıklamada, lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar iyi ve doğal beslenmenin önemli olduğu vurgulandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Proje 15 Ocak 2018'de Eskişehir’den başladı. LÖSEV Yardım Tırı’nda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunuyor. Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebiliyor. Özellikle LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri şeyleri seçme fırsatını yakalıyor."

Kaynak: AA