Gördesli Sefa 3 Bin Metre Krosta Manisa Birincisi Oldu

Gördes Fatih Ortaokulu öğrencisi Sefa Demirdağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2017-2018 eğitim-öğretim yılı okul sporları programında yer alan 3 bin metre kros yarışında Manisa birincisi oldu.

Gördesli Sefa 3 Bin Metre Krosta Manisa Birincisi Oldu
Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Manisa’da düzenlenen okul sporları turnuvasında 3 bin metre kros yarışında şampiyon olan Fatih Ortaokulu öğrencisi Sefa Demirdağ ve beden eğitimi öğretmenlerini makamında ağırladı. Yıldızlar kategorisinde en yakın rakibine 200 metre fark atarak şampiyon olan Demirağ’ı tebrik eden Kaymakam Ayaz, başarılı sporcuyu ödüllendirdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Manisa’yı temsil edecek olan Sefa Demirdağ’a başarılar dileyen Kaymakam Ayaz, başarının elde edilmesinde azmin önemine değinerek, Demirdağ’a öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti. Sefa Demirdağ’ın beden eğitimi öğretmeni Gülcan Fidan öğrencisinin çok azimli olduğunu, yaklaşık 4 aylık kısa bir zamanda çalışarak, bu başarıyı elde ettiğini söyledi.

Başarılı koşucu Demirdağ ise şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Türkiye şampiyonasında Gördes ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA