Emniyetten Başarılı Öğrencilere Ödül

Ankara Emniyet Müdürlüğünce, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı bünyesindeki 'Bir Dilek Tut' projesi kapsamında Altındağ ve Mamak ilçelerindeki üç ortaokulda başarılı öğrencilere kışlık giyim eşyası hediye edildi.

Emniyetten Başarılı Öğrencilere Ödül
Ankara Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Bir Dilek Tut" projesi kapsamında Altındağ ve Mamak ilçelerindeki üç ortaokulda başarılı öğrencilere kışlık giyim eşyası hediye edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek programı (ÇOGEP) kapsamındaki "Bir Dilek Tut" projesi kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen faaliyetler devam ediyor.

Polis vatandaş ilişkisinin güçlenmesi, çocukların polise ve devlete olan güveninin artırılması, bulundukları ortamın tehlikelerinden uzaklaşarak, daha olumlu çevrelerde bulunmaları, sosyal hayata hazırlanmaları ve topluma faydalı üreten bireyler haline gelmelerine katkı sağlanması amacıyla daha önce proje kapsamında piknik, sinema, lunapark ve akvaryum gezileri düzenlenmişti.

Proje kapsamında bu kez Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın talimatı ile 7 merkez ilçede eğitim gören başarılı 240 öğrenci ödüllendirildi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayşegül Özcan'ın katılımı ile Altındağ ilçesinde Polis Amca ve Ulubey Orta Okulları ile Mamak Ahmet Kabaklı Ortaokulundaki başarılı öğrencilere kışlık giyim eşyası hediye edildi. Hediyelerini polislerin elinden alan öğrenciler daha sonra emniyet görevlileri ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA