Başkan Orhan'dan Karakaya'ya Ziyaret

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile yeniden Başkanlığa seçilen Yücel Karakaya ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Orhan'dan Karakaya'ya Ziyaret
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Yücel Karakaya’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’da beraberinde meclis üyesi Hüseyin Güler ile birlikte bugün Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığını ziyaret etti ve güven tazeleyen Başkan Yücel Karakaya’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Yönetim kurulu üyeleri Vahit Taş, İsvandiye Altan ve Refik Güler’inde hazır bulunduğu ziyarette sohbet konusu ildeki ulaşım oldu.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette konuşan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Şoförler ve otomobilciler odasının önemine değinerek, “Şoförler odası ilimizin en etkin ve önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi. Yücel Karakaya ve yönetiminin şoför esnasının sorunlarını giderme noktasında ne kadar yoğun çaba sarf ettiklerini yakından biliyoruz. Bizlerde Aziziye Belediyesi olarak gerek oda başkanımıza ve gerekse şoför esnafımıza kapımız her zaman açıktır. Yapılan genel kurul ile yeniden güven tazeleyerek Başkanlığa seçilen Yücel Karakaya ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Yücel Karakaya ise Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın yaptığı ziyaret ’ten memnunluk duyduklarını belirterek, “Önceleri Erzurum’un en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Şoförler ve otomobilciler odası monoton bir hizmet anlayışı ile yönetiliyordu. Ancak ben ve ekibimin ilk 18 ayki hizmet dönemimizde şoför esnafımızın yüzünü güldürecek çalışmalara imza attık ve son genel kurulumuzda da üyelerimizin karşısına hizmet etme gururu ile çıktık. Sandıktan çıkan sonuçlara baktığımızda da ne kadar başarılı olduğumuzu herkes gördü. Üyelerimize hizmet noktasında asla durmayacağız ve daha çok çalışarak bizlere güvenen ve inanan üyelerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Aziziye belediye Başkanımız ve diğer yerel yönetimler ile çok iyi ilişkilerimiz var. Siyasilerimizin ve bürokratlarımızın destekleri ile önümüzde ki süreçte çok daha faydalı ve üyelerimizi memnun edecek çalışmalara imza atacağız. Nazik Ziyaretlerinden ötürü Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan ve meclis üyemiz Hüseyin Güler’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA