Başkan Demircan, Muhtarların Talep Ve Önerilerini Dinledi

Muhtarlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu iyi gidiyor. Hiçbir şeyden geri değiliz. Yatırımlarımızı yaparken hiç bir bölgemizi ve mahallemizi birbirinden ayırmadık” dedi.

Başkan Demircan, Muhtarların Talep Ve Önerilerini Dinledi
Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla düzenlenen Yerel Buluşmalar toplantısının bu seferki konukları muhtarlar oldu. Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş’un yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Beyoğlu’nun mahallelerine yapılan yol ve çevre düzenlemelerinden son derece memnun olduklarını belirten muhtarlar, mahalleleriyle ilgili talepleri de Başkan Demircan’a ilettiler.Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Demircan, gereken çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

“Muhtarlarımızdan çok memnunum”

Beyoğlu’nun çok geliştiğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Güzel hamleler yaptık. Beyoğlu iyi gidiyor. Hiçbir şeyden geri değiliz. Yatırımlarımızı yaparken hiç bir bölgemizi ve mahallemizi birbirinden ayırmadık. Cihangir tarafı da, Kasımpaşa ve Hasköy tarafı da hizmetini aldı. Okmeydanı’nda da eksik bırakmadık. Bu sene de Tarlabaşı’ndaki alt ve üst yapıyı tamamlayacağız ve yolumuza bakacağız. Sizlerden de Allah razı olsun, her zaman yanımda oldunuz. Bu anlamda Muhtarlarımızdan çok memnunum" dedi.



“Bizleri bir araya getirdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum”

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ise, “Belediye başkanımız Beyoğlu’nda Yerel Buluşmalar adı altında toplantılar düzenliyor. Geçtiğimiz hafta Beyoğlu’ndaki sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarını ve temsilcilerini burada ağırladı. Bugün de muhtarlarımızı ağırlıyor. Ben bugün burada bizleri bir araya getirdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA