Başkan Ali Var Açıklaması Gediz-Hisarcık Yolu İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var, Dereköy’e yaptığı ziyarette Gediz-Hisarcık yolu yapımının 2018 yatırım programına alınması için uğraş verdiklerini söyledi.

Başkan Ali Var Açıklaması Gediz-Hisarcık Yolu İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor
İlçe Başkanı Ali Var, Belediye Başkan Vekili Ayşe Uludoğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Özaydın ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dereköy’ü ziyaretinde pazaryeri esnafı ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi ve kendilerini Cumartesi günü yapılacak Cumhurbaşkanının da katılacağı il kongresine davet etti.

Vatandaşların Hisarcık-Gediz karayolunun yapımı hakkındaki soruları üzerine bir açıklama yapan Başkan Ali Var,” Hisarcık-Gediz arasındaki 40 kilometrelik yolun yapımının 2018 yılı yatırım programına alınması hususunda gerekli girişimlerde bulunduk. Milletvekillerimiz konunun takipçisi olacaklarını ifade ettiler. Hafta sonu AK Parti İl Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanımıza diğer taleplerimiz yanında yol talebimizi de ileteceğiz. İnşallah sık sık kazalar yaşanan Hisarcık-Gediz yolunun yapımı 2018 yılı yatırım programına alınır” dedi.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA