Siteler Mahallesi'ne 14'Üncü Park

Konyaaltı Belediyesi Siteler Mahallesi’nde 14’üncü parkın yapımını tamamladı. 2 bin metrekare büyüklüğündeki park bölge halkının kullanımına açıldı.

Siteler Mahallesi'ne 14'Üncü Park
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Siteler Mahallesi’nde 1305 ile 1312 Sokak kesişiminde bulunan 2 bin metrekarelik alanda park yapımı çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan park bölge halkının hizmetine açıldı. Çocuk oyun alanı ve oturma gruplarının yer aldığı parkta zemin kauçuk malzeme ile kaplandı. Parkın gece kullanımı ve emniyeti için aydınlatma sistemi kuruldu. Suyun verimli kullanımını sağlayan otomatik sulama sisteminin de yer aldığı parka fonksiyonel ve estetik açıdan uygun ağaç, çalı ve mevsimlikler dikildi. Peyzaj düzenlemesiyle yeşil bir dokuya kavuşan parka piknik masaları, oturma bankları, pergola, çöp kutuları konuldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Siteler Mahallesi’ndeki 14’üncü parkın yapımının tamamladığını söyledi.

Muhittin Böcek, "Yürüyüş yolları, peyzajı, çocuk oyun gruplarıyla Siteler Mahallemize 14’üncü parkımızın yapım çalışmalarını tamamladık. 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen parkımızı kısa sürede tamamlayıp hizmete açtık. Tüm bölge halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA