Osman Gökçek: Muharrem İnce yüzde 99.9 aday olacak

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu’nun karşısına Genel Başkan adayı olarak çıkacağını söyledi.

Osman Gökçek: Muharrem İnce yüzde 99.9 aday olacak
Osman Gökçek: Muharrem İnce yüzde 99.9 aday olacak
CUMHURİYET Halk Parti'sinde büyük kurultay öncesi hareketlilik başladı. Genel Başkanlık için Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkacak adaylar da netleşmeye başladı. Aday olacağı belirtilen ilk isim Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal. Kocasakal düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıklarken, gözler Muharrem İnce'ye çevrildi.

GÖKÇEK'TEN İDDİALI SÖZLER

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday olarak çıkan Muharrem İnce'nin tekrar aday olması beklenirken Osman Gökçek'ten İnce'yle ilgili iddialı sözler geldi.

Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın modere ettiği ‘Sürmanşet' programında CHP'nin kurultay sürecini değerlendiren Osman Gökçek, Muharrem İnce'yle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

MUHARREM İNCE YÜZDE 99.9 ADAY OLACAK


Gökçek, Muharrem İnce'nin adaylığına kesin gözle baktığını dile getirirken “ Bence yüzde 1 her zaman bırakmak lazım ama ben yüzde 99.9 Muharrem İnce'nin aday olacağını düşünüyorum. Bugünün tarihini herkes atsın. Önümüzdeki 4-5 gün içerisinde İnce adaylığını açıklayacaktır.” dedi.