Niğde Türk-İş İl Temsilciliğinde Görev Değişimi

Türk-iş il temsilcisi ve Harb-iş Şube Başkanı Ali İhsan Daş’ın emekli olmasından sonra Türk-İş Temsilciliğine, Şeker iş Şube Başkanı Celal Tuğrul getirildi.

Niğde Türk-İş İl Temsilciliğinde Görev Değişimi
Türkiye’nin en büyük sivil toplumu olan Türk-iş il temsilciliği görevinin verilmesi onurların en iyisi olarak kabul ettiklerini ifade eden Türk-iş il temsilcisi ve Şeker iş Şube Başkanı Celal Tuğrul, ‘‘Bu görevi Türk-iş e bağlı tüm sendika temsilcileri ile istişare ederek fikir birliği ile tüm emekçi kesimin sesi olmaya devam edeceğiz. Çalışanlarımız işçi, memur, taşeron, sendikalı, sendikasız ayrımı yapmadan emeğinden başka geçim kaynağı olmayan herkesin sesi olmaya, bizden öncekilerin olduğu gibi biz de sesi olmaya devam edeceğiz. Bu kutsal davamızı ileri taşımaya bizden sonraki nesillerin sorumluluğu bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz’’dedi.

Emeğin savunuculuğunu yaparken işyerlerinde gözlemleyecekleri eğitim eksikliği, sosyal sıkıntılar, ekonomik sıkıntılar, işçi sağlığı iş güvenliği gibi çıkabilecek sorunlara karşı sanayicilerle el ele çalışmaya devam edeceklerini belirten Turğrul, ‘‘Turk-iş Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay’ın layık görmesinden dolayı ve Şeker-iş Genel Başkanı Sayın İsa Gök’e katkılarından dolayı teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA