Gölcük'te Trafik Düzenleme Toplantısı

Gölcük ilçesinde trafik düzenleme toplantısı yapıldı.

Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, ilçede en önemli sorunların başında trafik geldiğini belirterek, bu nedenle söz konusu çalışmaları pilot uygulama haline getirdiklerini söyledi.

Bu çalışma sayesinde Gölcük'te trafik kalitesini arttıracak uygulamalara imza atıldığını ifade eden Altıntaş, "Çalışmalarımızla bu sorunu bitireceğiz. Trafik sorununu çözecek en önemli unsur Gölcüklüler. Bu konuda vatandaşlarımız taşın altına elini sokmalı, trafik kurallarına uymalılar." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de Gölcük'te vatandaşlarla yaptıkları anket sonucunda çıkan ilk 3 sorunda trafik ve otoparkın bulunduğunu ifade ederek, "Bu sorun Gölcük'ün gündeminden düşmedi. Bu sorunla alakalı Büyükşehir Belediyemizin ekipleri uzun zamandır çalışma yapıyorlar. D-130 karayolundaki kent geçişinde belirli noktalarda aşırı sorunlar ortaya çıkmakta. Hem şehir içi geçişte, hem de şehrin güney ve kuzeyine geçişte trafik kilitlenme noktasına geliyor. Otopark meselesine ciddi anlamda bakarsanız aslında bu sorun aman aman yok." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA