Doğubayazıt'ta 'Has Oda Buluşmaları' Devam Ediyor

Doğubayazıt Gençlik Merkezi çalışanları, ilçede görev yapan genç imamlarla bir araya gelerek, merkezin ilçede yürüttüğü projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.



İlçedeki ibadethanelerde görev yapan genç imamlar, "Has Oda Buluşmaları" kapsamında Gençlik Merkezi çalışanları ile buluştu.

Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı buluşmada, yapılması istenen projeler için genç imamlardan destek istedi.

Lordoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek istediklerini anlattı.

Doğubayazıt'ta gençler için daha çok proje ortaya koymak istediklerini belirten Lordoğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz 'Has Oda Buluşmaları' kapsamında, ilçemizdeki ibadethanelerde görev yapan genç imamlarımızla bir araya geldik. Kendilerinden, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir genç nesil yetiştirmek amacıyla destek istedik.

Aynı zamanda gençliğin karşılaştığı problemlerin çözümüne yönelik geliştirdiğimiz projeleri de kendileriyle paylaştık. Devam eden faaliyetlerimizin de görüşüldüğü toplantı çok verimli geçti." dedi.

Kaynak: AA