Didim'de Tarımsal Destekler Anlatıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörlüğü tarafından yürütülen IPard 2 programıyla ilgili olarak Didim’de bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Didim'de Tarımsal Destekler Anlatıldı
Didim Ticaret Odasında düzenlenen toplantıya Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü Proje Birim sorumlusu Abdullah Gülsever ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda ilk konuşan TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü Proje Birim sorumlusu Abdullah Gülsever IPard 1 programında 165 milyon Euro dağıtıldığını belirterek 2 program kapsamında 1milyar 45 milyon Euro dağıtılacağını belirtti.

Yatırım ilanına çıktıklarını belirten Gülsever “Tüm İlçelerde bu çağrı ilanıyla ilgili bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz.15 Şubatta projeleri kabul etmeye başlayacağız ve Nisan ayı başına kadar süre verilecek. Hazırlanacak projelere yüzde 40 ila 70 arasında destekler verilecek” dedi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörlüğü görevli Koordinatör Ayşe Yıldırım proje ve desteklemeler konusunda slayt eşliğinde sunum yaparak katılımcıların sorularını yanıtladı.
Kaynak: İHA