Beyoğlu Belediyesi Çalışanlarının Yüzünü Güldürdü

Beyoğlu Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında “Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi” imzalandı. Bu kapsamda yüzde 17 Sosyal Denge Tazminatı artışı kazanan memurlar ise sözleşme karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Beyoğlu Belediyesi Çalışanlarının Yüzünü Güldürdü
Beyoğlu Belediyesi ile Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) “Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi” yeniden imzalandı. Beyoğlu Belediye binasında gerçekleşen imza törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ile çok sayıda memur katıldı.

Memurların maddi yönden desteklenmesi ve sosyal haklarının iyileştirilmesi ile ilgili sözleşmede imzaları Başkan Demircan ve Uslu attı. Sözleşmeyle memurlara yüzde 17 Sosyal Denge Tazminatı artışı sağlandı. 2006 yılından beri yenilenerek imzalanan sözleşmeyle Beyoğlu Belediyesi’nde görev yapan memurların ekonomik hayat koşullarına katkıda bulunuluyor. İmza törenine katılan memurlar sözleşmenin imzalanmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederken Başkan Demircan, kurumların çalışanlarıyla var olduğunu belirterek belediye çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Sözleşme ise 2019 yılında 31 Mart tarihinde sona erecek.

“Onlar mutluysa, huzurluysa iş performansı da artıyor”

Kurumların çalışanlarıyla var olduğunu bu yüzden onlara çok önem verdiklerini ifade eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kurum olarak işçilerimiz ve memurlarımızla varız. İşçilerle ilgili anlaşmalarımız her sene oluyor. Memurlarla ilgili iyileştirme konusu benim geçen 14 yıllık süre içinde kanun müsaade etmediği süreçte bile ayrıca bu anlaşmaları yapıp onları desteklemeye çalışmıştık. Şimdi her yıl memura verilecek sosyal dengenin miktarı belli aylık bin küsur lira. Biz düz memurumuz için bunu 920 liraya kadar getirmiş durumdayız. Onlar mutluysa huzurluysa iş performansı da artıyor” diye konuştu.



“Memur olarak çok memnunuz”

Kendileri için gerekli zam oranının verildiğini ifade eden Beyoğlu Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan Halil İbrahim Akgümüş, “Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın her sene olduğu gibi sosyal denge ve artışlarda memurunu düşünerek gerekli zam oranını yapmıştır. Memur olarak çok memnunuz. Her sene olduğu gibi bu sene de zamlarımız gerçekleşti” diye konuştu.

Kaynak: İHA