Başkan Güven Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, 2017 yılında yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Belediye Düğün ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Güven, muhtarlık teşkilatına önem verdiğini söyledi.

Muhtarların, AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olduğunu söyleyen Güven, "Ülkemizde görev yapan muhtarlarımız Cumhurbaşkanımız tarafından özel olarak ağırlanıyor. Direk olarak muhtarlarımızla ilgileniyor ve gönüllerini alıyor. Yerel yönetimlerde yıllardır ihmal edilen her zaman halk ile birlikte olan muhtarlık teşkilatını cumhurbaşkanlığı seviyesine kadar çıkardı." diye konuştu.

Büyükşehir Yasasıyla Afşin Belediyesinin hizmet alanının 23 kat arttığını dile getiren Güven, şöyle konuştu:

"Belediye olarak daha önce hizmet alanımız 60 kilometrekareydi. Büyükşehir yasasıyla bin 387 kilometre kareye çıktı. Afşin Belediyesi olarak ulaşabildiğimiz her yere hizmet götürme gayretindeyiz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesiyle omuz omuza vererek vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. 2017 yılı içerisinde Afşin büyük bir dönüşüm sağladı. 2018 yılında da eksik kalan hizmetlerimizi tamamlayarak 2019 seçimlerine çok güçlü gireceğiz. Önemli olan devletimizin ayakta kalmasını sağlamaktır."

Toplantıya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin Şube Sorumlusu Ekrem Kala, Afşin Belediyesi başkan yardımcıları, birim amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA