Avaya, New York Borsasında İşlem Görmeye Başlıyor

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding, şirketin New York Borsasında (NYSE) listelenmesini kutlamak amacıyla bugün ’Opening Bell’ (Açılış zili) zilini çalacak.

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding Corp., şirketin New York Borsasında (NYSE) listelenmesini kutlamak amacıyla bugün ’Opening Bell’ (Açılış zili) zilini çalacak. Yapılan açıklamada; şirket, teknolojik yenilik ve büyümeye yatırım yapmak amacıyla nakit akışında sağladığı 300 milyon dolar ve milyarlarca dolarlık borcun azaltılmasını sağlayan başarılı bilanço yapılandırmasıyla yeni bir yolculuğa başlıyor.

Şirketin Başkanı ve Genel Müdürü Jim Chirico şu ifadeleri dile getirdi: "Tüm ekibimiz, müşterilerimiz ve ortaklarımız adına endüstrinin dijital dönüşümüne daha fazla odaklanan yeni şirketin NYSE’de işlem görmesinin gururunu yaşıyoruz. Küresel anlamda ölçeklenebilir çözümlerin geliştirilmesine ilişkin yenilik ve deneyimli geçmişiyle Avaya, bugün dünya çapındaki 220 binden fazla yerde 130 binden fazla müşterisinin, Fortune 100’deki artı yüzde 90 ve 100 milyondan fazla kullanıcının stratejik bağlantı noktasında yer almaktadır".

Chirico, "Avaya, bulutta tek alanda hizmet sunan en büyük tümleşik iletişim ve temas merkezi sağlayıcısıdır. Sunduğumuz fırsatların eşi benzeri mevcut değildir. Örneğin, temas merkezi müşterilerimizin sadece yüzde 10’u buluta taşındı. Müşterilerimizin beklentilerin ötesine geçebilmek, rekabette daha ön sıralara geçebilmek ve yapay zeka, blok zincir ve nesnelerin interneti gibi yeni teknolojilerin avantajlarından hızlıca yararlanmalarını sağlamak amacıyla ihtiyaç duydukları esnekliği, açık mimarileri ve dağılım fırsatlarını sunduğumuzu için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Opening Bell zilinin çalınmasının akabinde şirket, ’AVYA’ sembolüyle 17 Ocak 2018 tarihi itibariyle (Bugün) NYSE’de işlem görmeye başlayacak.
Kaynak: İHA