AK Parti Bingöl İl Başkanı Güler Açıklaması

'AK Parti'nin 15 yılda yaptıkları hizmetler, cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerden daha fazladır'.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, "AK Parti'nin 15 yılda yaptıkları hizmetler, cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerden daha fazladır." dedi.

Güler, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, 13 Ocak'ta gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın da katıldığı 6. Olağan İl Kongrelerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı Bingöllülere teşekkür etti.

AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu ifade eden Güler, "AK Parti'nin 15 yılda yaptıkları hizmetler, cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerden daha fazladır. Şu da bir gerçektir AK Partinin 15 yıllık serüveninde Bingöl'de yaptığı hizmetler de cumhuriyet tarihiyle eş değerdir, hata daha fazladır. Yol, köprü, üniversite, havaalanı, hastane, köy yolları, İŞGEM, SÜTAŞ gibi önemli hizmetler yapıldı." ifadelerini kullandı.

Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın, SÜTAŞ'ın Bingöl'e yapacağı yatırımla bizzat ilgilendiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"SÜTAŞ'ı çok önemsiyoruz? Çünkü SÜTAŞ bizim ilimizin geleceğine, ekonomisine inşallah neşter vuracaktır. İşsizliğin çözümü ticarettir, üretmektir, çalışmaktır. Biz burada İŞKUR'la hastaneye yerleştireceğimiz elemanla, postaneye yerleştireceğimiz elemanla, güvenlikçiyle Bingöl'ün işsizlik sorununa çözüm bulamayız. Bingöl'e üniversite kurulduktan sonra nasıl kafe sektörü geliştiyse, yarın SÜTAŞ açıldığında da millet birleşir, kooperatifleşir, şirketleşir ve her tarafta bu işe insanlar dört elle sarılır. Bu da istihdamı artırır, üretimi artırır, dışarıdan ilimize para getirir."
Kaynak: AA