(Özel) Kadın Giyim Mağazasında Yaşanan Hırsızlık Kamerada

Sakarya’da bulunan bir kadın giyim mağazasının kasasından para çalan hırsız kayıplara karıştı. Mağazadan hırsızlık yapan adamın rahat tavırları dikkat çekerken, yaşanan hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

(Özel) Kadın Giyim Mağazasında Yaşanan Hırsızlık Kamerada
Hırsızlık olayı, 4 gün önce saat 17.45 sıralarında Sakarya’da bulunan bir kadın giyim mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kadın giyim mağazasının önünden geçmekte olan ve mağazanın boş olduğunu gören hırsız, işyerinin önünde içtiği sigaranın ardından dükkana girdi. Mağazanın içerisine giren şahıs, dükkanı bir süre kolaçan etti. Mağaza içerisinde kimsenin olmadığından emin olan hırsız, kasaya doğru yöneldi. Kasadan bir miktar para çalan adam daha sonrasında hiçbir şey olmamış gibi dükkanı terk ederek kayıplara karıştı. Olay sonrasında kasada bir miktar eksik paranın olduğunu gören mağaza çalışanı, güvenlik kamera kayıtlarını izlediğinde hırsızlık olayını fark etti ve polise haber verdi. İşyerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; kadın giyim mağazası önüne bir adamın sigara içerek geldiği görülüyor. Sigarasını bitiren adamın rahat tavırlarla mağazaya girdiği ve dükkanın içerisini bir süre kolaçan ettiği görülüyor. Mağaza içerisinde kimsenin olmadığından emin olan hırsız, yöneldiği kasadan bir miktar para çalarak kayıplara karışıyor.
Kaynak: İHA