NN'de Luca Ve İşnet İş Birliği

NN Group çatısı altında faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, Luca ve İşNet AŞ ile yaptığı iş birliği sayesinde otomatik katılım süreçlerinde işverenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

NN Group çatısı altında faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, şirketlerin insan kaynakları sorumlularını ve mali müşavirlerini yakından ilgilendiren otomatik katılım uygulaması için Luca ve İşNet AŞ ile iş birliği gerçekleştirdi.

NN Hayat ve Emeklilik'ten yapılan açıklamaya göre, KOBİ'lere ve şirketlere muhasebe, mutabakat, takip ve raporlama kolaylığı gibi çözümler sunan Luca ve İşNet AŞ ile gerçekleştirilen sistemsel entegrasyon sayesinde otomatik katılımda NN ile çalışacak olan şirketlerin verileri, Luca tarafından direkt olarak NN'ye gönderilebilecek. Ayrıca, sisteme giriş, üretim, tahsilat, poliçe gibi birçok operasyonel süreç hızlı ve kolayca yürütülebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik Bankasürans ve Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Özsoy Dirican, şunları kaydetti:

"Müşteri odaklı anlayışımız ile bir yandan işverenlerin, mali müşavirlerin, insan kaynakları çalışanlarının hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Diğer yandan da müşterilerimize mükemmel müşteri deneyimi yaşatmak için durmaksızın çalışıyoruz. Sermaye yeterliğinde Avrupa birincisi NN Group'un global tecrübesi ile Türkiye'deki gücümüzü pekiştiriyoruz. İş birliklerimiz ve çözümlerimiz önümüzdeki dönemde artarak devam edecek."

Kaynak: AA