MHP Çubuk İlçe Teşkilatından Şehit Yakınlarına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya ve yönetimi, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etti.

Atatürk Mahallesi’ndeki derneği ziyaret eden Çankaya ve beraberindekileri, dernek başkanı Zeki Avan karşıladı.

Şehit yakınları ve gaziler ile bir süre sohbet eden Çankaya, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Göreve yeni geldiğini hatırlatan Çankaya, bu vatan için canlarını feda eden vatan evlatlarının yakınlarının bu millete ve kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Vatanın bütünlüğü ve milletin birliğinin kendileri için kırmızı çizgi olduğunu kaydeden Çankaya, şunları söyledi:

"Derneğimizi ziyaret etmekten son derece mutluyum. Dernek olarak yaptığımız başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Bizde yeni yönetim olarak şehitlerimize ve gazilerimize yönelik bir faaliyet yapmayı düşünüyoruz. Hem sizleri ziyaret etmek hem de yapacağımız çalışma hakkında istişare etmek istedik. Bizleri samimi olarak karşılayıp, ev sahipliği yapmanızdan dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyoruz."

Kendilerini unutmayarak ziyaret eden Çankaya ve yönetimine teşekkür eden Avan ise, "Ziyaretleriyle bizleri çok mutlu ettiler. Kendilerine ve ekibine yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz. Derneğimizin kapısı, vatan hainleri hariç, tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve halkımıza açıktır. Kapımızı açan herkes, başımızın tacıdır. Şehit ve gazilerimiz adına yapılan tüm hayırlı hizmet ve faaliyetlere bugüne kadar elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olduk. Bundan sonrada şehit ve gazilerimiz adına yapılacak hayırlı hizmetlere yardımcı olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Ziyaretin anısına, Avan tarafından Çankaya’ya Türk bayrağı ve şehitler panosu hediye edildi.

Kaynak: AA