Mahalle Ligi Finali Ve Kupa Töreni Yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 20 İlçe ve bin 130 mahalledeki 11-18 yaşları arasındaki 25 bin çocuk ve gencin spor yapmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen “Mahalle Ligi Futbol Turnuvası”nın Havran ayağı, yapılan final karşılaşmaları ve düzenlenen kupa töreninin ardından sona erdi.

Mahalle Ligi Finali Ve Kupa Töreni Yapıldı
Gençler kategorisinde şampiyon olan Kocaseyit Akademi Spor kupalarını ve ödüllerini Havran Kaymakamı Şeref Aydın’ın elinden, 2. olan Muzaffer Leman Akpınar Spor kupalarını ve ödüllerini Havran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz’ın elinden alırken, yıldızlar kategorisinde şampiyon olan Havran İdman Yurdu kupalarını ve ödüllerini Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un elinden 2.olan Kalabak Ortaokulu Kupalarını ve ödüllerini Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu’nun elinden, 3.olan Kobaklar Ortaokulu kupalarını ve ödüllerini Havran Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Çam’ın elinden, 4. olan Şehit Eyüp Karataş Güneşi Spor ödüllerini Havran Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Çiran’ ın elinden aldılar.

Turnuva finaline Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Havran Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Çam, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: İHA