Ergene'de 14 Şubat'ta Toplu Nikah Töreni Yapılacak

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü bu yıl da toplu nikah töreni ile renklendirecek. Bu tarih için müracaat edenlerin tüm masrafları Ergene Belediyesi tarafından karşılanacak.

Ergene'de 14 Şubat'ta Toplu Nikah Töreni Yapılacak
Bu mutlu anını ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin, Ergene Belediyesi’nin Ulaş Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü’ne 2 Şubat tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

Ergene Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında belediye nikah memurluğuna müracaat edecek çiftlerin gelinliklerinden damatlıklarına nikah şekerlerinden çiçeklerine ve diğer hazırlıklarına kadar her konuda ihtiyacı belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Ergene Belediyesi olarak 14 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz güzel bir organizasyon ile çiftlerin hayatlarında bir kez yaşamayı arzuladıkları bugünün, yaşamlarında unutulmaz bir anı olarak kalması hedefindeyiz. 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle yeni evlenecek çiftleri bir araya getirmek ve mutluluklarını paylaşmak istedik. Özel günde yapılacak olan nikah organizasyonu ile bu özel gün, resmi nikah yaptıramayan eşler veya yeni evlenecek çiftler için daha anlamlı hale gelecek. Vatandaşlarımızın bu yılda toplu nikah törenine yoğun katılım sağlayacaklarına inanıyoruz” denildi.
Kaynak: İHA