Balıklı Mahallesi'ne Bin 600 Metrelik Yeni Terfi Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Balıklı Mahallesi’ne açılan sondajdan içme suyu deposuna kadar olan alanda başlattığı bin 600 metrelik terfi hattı döşeme çalışmasına devam ediyor.

Balıklı Mahallesi'ne Bin 600 Metrelik Yeni Terfi Hattı
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerine sağlıklı altyapılar kazandırmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Gördes’in Balıklı Mahallesi’nde açılan yeni sondajdan çıkan suyu mahallede yer alan içme suyu deposuna aktarmak için bin 600 metrelik terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, Mahalle Muhtarı Nuri Urhan ile birlikte terfi hattı çalışmasını yakından takip etti.

Mahalle Muhtarı Nuri Urhan, “Mahallemizdeki mevcut sondajda suyumuz azaldığı için MASKİ mahallemize yeni bir sondaj kazandırdı. Yeni sondajdan elde ettiğimiz temiz suyu depomuza aktarmak için terfi hattı döşeme çalışması başlatıldı. Şuan çalışmalar çok güzel ilerliyor. Çalışma tamamlandığında yeterli ve sağlıklı içme suyuna kavuşacağız. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA