'Balçova Termal Dünyaya Açılacak'

Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan: 'Asıl anatomisi fizik tedavi ünitesi olan Balçova Termal Tesisleri'nin, sağlık endeksli hareketle mali yapısını yukarı taşıyıp, cirosu kadar kar elde eden, kabuk değiştirerek büyüyen, marka değeri ile dünyaya açılan bir oluşum içine girmesini planladık'.

Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Erdoğan, yeni bir yapılanmayla önümüzdeki dönemde tanıtım faaliyetlerine ağırlık verip, Balçova Termal Tesislerini marka değeri ile dünyaya açmaya planladıklarını söyledi.

Otelin yılın personelinin ödüllendirdiği törende konuşan Erdoğan, çalışanları bu tür organizasyonlarla motive edip, hizmet kalitesini attırmak istediklerini belirtti.

Yönetim kurulu olarak yeniden yapılanma sürecine girdiklerini aktaran Erdoğan, yeni bir vizyon belirlediklerini ve kısa sürede bu vizyonu uygulamaya başlayacaklarını kaydetti.

Erdoğan, termal tesislerinin inşaa edildikten sonra kendisini zamanın değişimine göre güncellemediğini, adeta kapalı bir kutuya dönüştüğünü ve yapıldığı dönemdeki hizmet anlayışı ile bugünlere geldiğini fakat değişim zamanın geldiğini ifade etti.

Tesislerin dünya çapında donanımı ve tıp desteği olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Verdiğimiz tıp desteğiyle dünyada bu anlamda eşimiz ve benzerimiz yok. Diğer kaplıcaklardan bizi ayıran en önemli özelliğimiz tıbbi destek vermemiz. Şifalı suyun dışında doktorlarımızla hastalarımıza her aşamada katkı sağlıyoruz." dedi.

Erdoğan, tanıtıma önem verip ileriye dönük marka yönetim stratejisi belirlediklerini, yeni bir tıp merkezi kurmayı planladıklarını dile getirerek, "Asıl anatomisi fizik tedavi ünitesi olan Balçova Termal Tesisleri'nin, sağlık endeksli hareketle mali yapısını yukarı taşıyıp, cirosu kadar kar elde eden, kabuk değiştirerek büyüyen, marka değeri ile dünyaya açılan bir oluşum içine girmesini planladık." diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından otelde, personelin oyuyla belirlenen 2017 yılının en başarılı çalışanlarına plaket verildi.
Kaynak: AA